skokKao što vidite po ovim slikama pripreme za nastavak atletske sezone su stvarno žestoke. Jučer smo na treningu uručili zasluženo priznanje našoj najuspješnijoj seniorki Niki Rimaj, koja je ove godine osvojila 6 naslova državnih prvaka u kombinacijama duatlona, triatlona.
Naravno da smo ju odmah i "testirali" na 400 m te u štafetama 4x60m.. Nikine riječi :"Klinci nisu normalni, stvarno su užasno brzi" govore kako je to izgledalo na stazi.
 
 
 Nika,
čestitamo
 
Danas smo odradili trening u Zagrebu u sportskoj dvorani na Velesajmu, jedan u nizu treninga koje ćemo još odraditi u sklopu priprema za Državna dvoranska prvenstva.
Bio je to gotovo za sve prvi susret sa ozbiljnim treningom u atletskoj dvorani koji su zaista odlično i odgovorno odradili.skok2
Imali su priliku upoznati i nešto naučiti od Ljiljane Čulibrk, bivše Europske juniorke prvakinje na 1500m, trenericom i predsjednicom AK Agrama najuspješnijeg atletskog kluba u Hrvatskoj već niz godina. Njezinih 4:12 na 1500 m je nemoguća misija za mnoge muškarce u ovom trenutku.
Ne treba posebno naglašavati da je nakon ozbiljnog djela treninga na red došao dio u kojem su oni koji se baš nisu umorili, našli dodatnu snagu za "sanjkanje"...
O tome kako neki od umora nisu mogli ništa jesti, a ostatak ekipe je dokazao da su i za stolom, spremni na sve, bi se moglo puno toga napisati.
U petak je na redu još jedan teški trening na Velesajmu.